TV & Radio

Movistar + / TV3

Idioma: Anglès/Castellà/Català

This is Art és una producció de Brutal Media TV i TV3 amb la col·laboració de Movistar +. Es tracta d'un viatge a l’interior dels nostres sentiments mitjançant l'art. Les emocions són el que ens caracteritzen com a éssers humans, i l’art  té el poder de provocar-nos tot tipus de sentiments i sensacions. Gràcies a ell podem esbrinar qui som. Un programa per commoure’ns, emocionar-nos, però també per pensar i aprendre. Pensat per a tots els públics. Perquè tots som capaços de desitjar, estimar, odiar, admirar, riure i plorar.

RTVE

Idioma: Anglès/Castellà

This is Opera és una coproducció espanyola i alemanya (Brutal Media, RTVE, Unitel) gravada en anglès i espanyol que es pot veure's en molts països. Es tracta d'un programa per tots aquells els que alguna vegada s'han sentit inquiets pel món de l'òpera i no sabien com apropar-se. Un programa per descobrir que l'òpera no és solament per a uns pocs, sinó per a tots.

TV3

Idioma: Català

Òpera en texans és un programa pensat per als amants de l'òpera, per als romàntics, per als músics, per als atrevits, pels quals comencen, pels quals creuen que no estan preparats, pels quals van sempre a l'òpera i pels quals no han anat mai.

Hoy por hoy
Gemma Nierga

Idioma: Castellà

Secció quinzenal sobre òpera, música clàssica, art i emocions.

Versió RAC1
Toni Clapés

Idioma: Català

Secció quinzenal sobre òpera, música clàssica, art i emocions.